search icon

Contact

M.C. TEC BV is een verkoop- en serviceorganisatie van geavanceerde analyse apparatuur. Wij zijn in de Benelux en Engeland actief in de verkoop en service van laboratorium en on-line proces instrumentatie voor uiteenlopende metingen.

img_2468

Wij leveren apparatuur voor het meten van materiaaleigenschappen, radioactiviteit, vocht, concentraties en andere  parameters. Vanuit onze vestiging in Nederland bedienen we sinds 1992 de markt en met onze sterke focus op service zijn wij een partner met een duidelijke toegevoegde waarde.

Bij de keuze voor het juiste toestel voor een bepaalde meting adviseren onze deskundige medewerkers u graag. Door onze jarenlange ervaringen expertise in de diverse branches, kunnen wij u een goed en passend advies garanderen.

Onze servicemedewerkers verzorgen de installatie en de inregeling van de apparatuur. Daarnaast voeren zij reparaties, het onderhoud en certificering van de apparatuur uit. Door middel van onze servicecontracten bieden wij de zekerheid dat bij een eventuele storing uw instrument snel weer operationeel is en tijdig preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Al onze servicemedewerkers beschikken over VCA veiligheidscertificering.

Bij ons is service geen afdeling maar een mentaliteit!

Neem contact op met MC TEC B.V.:

M.C. TEC B.V.
Distributiestraat 73
4283 JN Giessen
Nederland

Telefoon: +31 (0)183-445050
Fax: +31 (0)183-445059
Email: info@mctec.nl

Download hier onze bedrijfsfolder MC TEC bedrijfsfolder en leveringsvoorwaarden: Algemene_voorwaarden_MC_TEC

 

Stel uw vraag direct per e-mail:

Velden met een * zijn verplicht.