search icon

Service

De continuïteit van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten is van essentieel belang. De kracht van M.C. TEC is dan ook dat wij beschikken over een eigen serviceafdeling die naast een snelle reparatie ook voor regelmatig onderhoud (via servicecontracten) van de apparatuur zorgt. Kalibratie van de apparatuur en het op voorraad houden van reserveonderdelen zijn daar een essentieel onderdeel van. Onze adequate service is voor onze klanten zoals onder andere Sappi, StoraEnso, Philips, TNO, Brussel Energie en Rikilt dan ook een belangrijke reden om voor ons te kiezen.

radioactiviteit-metenservice1

Inbedrijfstellingen
Naast de verkoop van onze systemen regelen wij de volledige plaatsing en eventuele integratie in een bestaande situatie. Dit kan een procesregeling, laboratoriumtoepassing of bijvoorbeeld de koppeling aan een bedrijfsnetwerk zijn. Tevens zorgen wij voor een uitgebreide training op de apparatuur en een uitleg van de interpretatie van de meetgegevens.

Reparaties
Ons eigen serviceteam zorgt voor reparatie bij u op locatie of in ons ESD-veilige reparatieruimte. Al onze medewerkers zijn opgeleid tot specialisten op hun vakgebied. Het opsturen van apparatuur naar de fabrikant is dan ook niet nodig.

Certificering
Ons eigen serviceteam zorgt voor kalibratie van de meetapparatuur bij u op locatie of in ons ESD-veilige reparatieruimte. De certificering bij u op locatie zorgt ervoor dat uw meetsystemen continue beschikbaar blijven.

Onderhoud
Sommige van onze meetinstrumenten hebben jaarlijks of halfjaarlijks onderhoud of certificering nodig. Ons eigen serviceteam zorgt hiervoor bij u op locatie of in onze ESD-veilige reparatieruimte. Het onderhoud bij u op locatie zorgt ervoor dat uw meetsystemen continue beschikbaar blijven. Dit doen wij voor de apparatuur die wij zelf leveren maar ook voor apparatuur van andere fabrikanten.

Servicecontracten
Alle serviceafspraken die we met onze klanten maken leggen we vast in een serviceovereenkomst. Hierin maken we afspraken over responstijden en de werkzaamheden (en onderdelen) die binnen het servicecontract vallen. Wij maken dit soort afspraken met klanten over apparatuur die we zelf leveren maar ook voor apparatuur van andere fabrikanten.

Overige apparatuur
Wij doen ook service, cerificering en onderhoud op apparatuur die we niet zelf leveren zoals bijvoorbeeld:
Vochtmeters van NDC Infrared Engineering, MoistTech
Kwikanalysers van PSA Systems
Kleurmeters van Hunterlab, Datacolor, Carl Zeis, Minolta, Xrite
Stralingsmeetapparatuur van Thermo, ASM, Siemens, NE Technology, Exploranium
Gasanalyse apparatuur van Teledyne